Flyttfirma Katrineholm

Trygga och prisvärda flyttjänster

Flyttfirma

Dags att flytta?

Alla som har flyttat några gånger vet att den ena flytten inte är den andra lik. Det enda som är lika är att det är tidskrävande, tungt och förenat med mycket stress. När det gäller att packa ner sin bostad i flyttkartonger blir man alltid lika förvånad över hur mycket ägodelar man har. Det är en konst att packa ner ett helt hem inför en kommande flytt, för att inte tala om att sedan transportera det till den nya bostaden.

Låt oss hjälpa dig med flytten! Vi har mångårig erfarenhet av olika flyttar och ser enkelt och tryggt till att ditt bohag kommer på plats i din nya bostad. Vill du ha packhjälp hjälper vi gärna till med det också.

Hör av dig till oss i god tid innan flytt med dina behov så återkommer vi med en offert.

glad familj flyttar in

Att tänka på inför flytten

Det är mycket man ska tänka på när man ska flytta. Har du tänkt att anlita flytthjälp bör du boka in detta i god tid. Planera in flyttstädningen eller anlita professionell hjälp för det. 

Se över alla kontrakt och avtal som till exempel el, tv, telefon, internet, försäkringar med mera så du inte sitter med dubbla räkningar. Har du eller behöver du köpa/hyra flyttkartonger och packmaterial? Värdesaker och växter flyttar man med fördel i privat bil. 

Kontakta oss för offert

Undrar du vad flytthjälpen kostar? Det beror såklart på hur mycket som ska flyttas, hur långt det ska transporteras, eventuell packhjälp med mera. Men vi kan i alla fall säga att vi har konkurrenskraftiga priser på våra flyttrelaterade tjänster. Hör av dig för en exakt offert genom att fylla i detta formulär.

RUT-avdrag på flytten

Är du berättigad till RUT-avdraget kan du med fördel använda det vid flytten. Det ger nämligen dig rätt till 50 % rabatt på arbetskostnaden. Det är enkelt för dig som privatkund, det räcker att säga till oss så sköter vi resten. För att kunna använda RUT måste man vara 18 år och skriven i Sverige. 

 

Hör av dig när du behöver hjälp med flytten